Henkisesti vahvemmaksi psyykkisellä valmennuksella

henkilöbrändi henkinen valmennus mental coaching psyykkinen valmennus valmennus

Oletko hukassa, tuntuuko ettet pärjää työssä tai elämässä sillä tavalla kuin haluaisit? Huomaatko, että tilaisuudet lipuvat käsistäsi etkä hallitse haastavia tilanteita. Kun olet epävarma tai stressi kasvaa, olet myös heikoilla, jos uskot omia ajatuksiasi. 

Haluaisitko olla henkisesti vahvempi ja tuntea itsesi itsevarmemmaksi? Tuntea ja tietää minne olet oikeasti matkalla elämässäsi ja luoda innostavan elämänuran? 

Entäs jos uskaltaisit jättää menneen märehtimisen ja tulevaisuuden murehtimisen ja antautua tähän hetkeen?  Minulla on näihin ratkaisu.

Ratkaisukeskeinen psyykkinen valmennus pureutuu pään sisäisiin oman ajattelun rajoitteisiin

Psyykkisella valmennuksella työskennellään juuri sinulle tärkeiden asioiden parissa ja sinun voimavarojasi hyödyntäen. Katse on tulevaisuudessa. Sellaisessa tulevaisuudessa joka on sinulle mahdollinen ja joka antaa toivoa.

Ratkaisukeskeisyys ei tarkoita, että minä annan tulevaisuuteen valmiita ratkaisuja, vaan osaan esittää oikeanlaisia kysymyksiä, jotka vapauttavat ajatteluasi ja löydät itse ratkaisuja. Ei aloiteta ongelmista, joka on meillä länsimaissa vallitseva menetelmä, vaan luodaan katse tulevaisuuteen. Koska jokaisella miestä on voimavaroja enemmän kuin uskommekaan ja ajattelumalleja purkamalla saavutamme hyviä tuloksia. 

Esimerkkejä työskentelyn teemoista:

  • kirkastat arvosi
  • visioit mielekkään tulevaisuuden
  • opit käsittelemään pettymyksiä ja oppimaan niistä
  • tajuat miten keskityt oleelliseen
  • opit tunnistamaan sen, mistä motivoidut yrittäjänä ja suuntaat energiasi paremmin
  • voit hyväksyä myös hankalat tunteet
  • opit tuntemaan vahvuutesi ja luomaan erottuvan asiantuntijabrändin

Lopeta itsellesi valehtelu

Kuten The Other Danish Guyn (ne miesten ja naisten boxerit) perustaja Tommi Lähde sanoo: "Meissä jokaisessa on valtava potentiaali, jonka pääsee ottamaan käyttöönsä vasta sitten, kun tuntee itsensä. Tarvitaan yksi päätös: ala puhua itsellesi totta."

Psyykkinen mielenhallinta on tulevaisuuden supertaito

Voin auttaa sinua löytämään oman totuutesi. Sen myötä löydät kiitollisuuden, taidon rakastaa. Kun elämäsi tarkoitus on kirkastettu, tulevaisuutesi tulee olemaan loistava. 

Kun urheilijat eivät pärjänneet kilpailutilanteissa, hoksattiin, että mielentaidoilla on valtava merkitys menestymisessä. Nyt psyykkinen valmennus tunnustetaan ja siitä on todistetusti hyötyä paitsi urheilijoiden, myös yritysjohtajien ja tiimien osalta. Tutkitusti tulokset ovat parantuneet mielenhallinnan ja tunteiden käsittelyn taidoilla. Tutkimusdataa alkaa löytyä kuten Henley Business School tai Kuinka ratkaisukeskeinen valmennus auttaa? 

Kun valmistaudut haastaviin tilanteisiin ja käyt läpi miten mielesi hallinta vaikuttaa tilanteeseen, pystyt vaikeissakin tilanteissa hallitsemaan tunteesi ja mielesi eikä ulkoiset paineet, mielipiteet tai muut pysty horjuttamaan sinua niin helposti kuin ennen. Mieli on kuin lihas, joka oppii harjoittelemalla. Kun maailma on muuttunut, tunnustetaan jo laajasti, että tekniset, fyysiset tai taidolliset kompentenssit eivät yksin ratkaise, vaan mielen hallinnan taidot. 

Pään sisäinen myllerrys

Kun lisäsin Totuus henkilöbrändistä verkkokurssiini osion arvostavasta menetelmästä, oppilaat tykkäsivät ja yllättivät minut palautteilla. He kokivat sen koko valmennuksen hyödyllisimmäksi osaksi. Mikä on arvostava menetelmä ja miten se toimii? 

Näin sanoo Jarmo Mäki-opas: "Koulutuksen alussa esitetyt kysymykset menevät suoraan sieluun ja ovat korkealla prioriteetilla. Tämä koulutus eroaa täysin muista vastaavista." 

Jaana Kosunen "Tykkäsin erityisesti pään sisäisestä mylläyksestä." 

Tarja Ranta: "Olin tosi tyytyväinen. Erityisesti tykkäsin positiivisesta itsetutkiskelusta, jota ei arjessa tule tehtyä." 

Katso mitä Minja, Tarja ja Jaana sanovat.

Voin kokemuksesta sanoa, että kun lopetin itselleni valehtelun, asiat muuttuivat. Olen tutustunut itseeni uudelleen, olen hyväksynyt itseni sellaisena kuin olen ja luopunut stressistä ja turhasta varmistelusta ja alkanut tuntea itsemyötätuntoa. Olen opetellut ja oppinut ratkaisukeskeisiä menetelmiä käyttäen löytämään vahvuuteni. Nyt tiedän kuka olen ja kuka en ole, mitä haluan ja miksi haluan. Tunnistan tarpeet, arvot ja hyödyt 

Mikä parasta, olen löytänyt uudelleen elämänilon. 

Haluatko lähteä matkaani tutustumaan paremmin itseesi ja luomaan henkistä vahvuutta, joka on kestävämpää ja joka antaa sinulle mahdollisuuden aidosti elää omannäköistä elämää ja toteuttaa unelmiasi - niin että voit hyvin joka päivä? 

Soita 0456709562, laita viestiä [email protected] tai varaa 30 minuutin maksuton virtuaalinen kahvihetki. Tutustutaan ja katsotaan olisiko tämä sinulle hyödyllinen valmennus. 

If you prefer English, please read Superskill of the future is your mental control

Varaa 30 minuutin kahvitauko

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Emma Mieskonen valmentaa menestymään uupumatta

Jun 06, 2024

50+ vahvalla brändillä uuden alkuun

May 22, 2024

Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa

Apr 26, 2024