TERVEISIÄ KUMPPANEILTA

Sparraus oli loistava Kiitos Marja

Järvenpään kaupungin johtoryhmälle somesparrausta. 

Kiitos @cityofjarvenpaa Järvenpään kaupunki - City of Järvenpää johtoryhmä ja viestintäjohtaja Heli Komulainen kutsusta sparrailemaan. Kiitos aktiivisesta vuorovaikutuksesta kaupunginjohtaja Iiris Laukkanen, viestintäjohtaja Heli Komulainen sekä talousjohtaja Kirsi Rinne (kuvassa) sekä muut johtoryhmän jäsenet.

Hyvinvointivalmentaja Taina Koskimäki: Korona toi monia haasteita yritykselleni. Yrittäjänä tarvitsin apua, kuinka jatkaa, kuinka päästä takaisin pinnalle. 

Ilokseni löysin FutureMarjan, hänen verkkovalmennuksensa [ Totuus henkilöbrändistä ] on selkeyttänyt  yrityskuvaani, on auttanut pohtimaan yrityskuvioita monelta eri kantilta. Verkkovalmennus on todella laaja paketti, josta saa eväitä pitkäksi aikaa. 

Olen keskeneräisyydessäni hyväksyvän ainutlaatuinen, autan sinua löytämään elossa olemisen ihanuuden.

Tervetuloa tietoisuuden taloon.

#sharingiscaring

kuulostaako tutulta? Ihailen todella sitä, miten osaat nostaa esille hyviä tyyppejä ja kiinnostavia juttuja. Sinä saat ympärilläsi olevat ihmiset näyttämään supertyypeiltä. Se on upea taito mihin itsekin pyrin ja yritän imeä mallia.

-Vaatepuun perustaja ja toimitusjohtaja Soile-Maria Linnemäki

Marjalla erittäin positiivinen asenne kaikkeen. Huomaa, että hän osaa asiansa ja innokkaasti jakaa osaamistaan. Kannustava.

Uskaltaa mainita myös puutteensa, mutta myös kuinka on ratkaisut ne. Esim. käyttämällä muita asiantuntijoita, jos oma tieto ei riitä. Eli kontakteja täytyy olla.

Marja on koulutusalan huippuosaaja. Hänen innostunut asenteensa digitaalista "maailmaa" kohtaan on tarttuvaa ja opetus toimii varttuneeseen ikäänkin ehtineelle opiskelijalle. Aineistopohjaa tuntuu riittävän aiheeseen kuin aiheeseen ja asioiden käsittelytapa luo tunteen, että hän on itse laatinut ja toteuttanut käyttämänsä koulutusmateriaalit.

Hänen tsemppaava viestitystapa esim. tehtävien palautteisiin on rakentavaa ja kannustavaa.

Marja saa ison peukun minulta ja suuret suositukset koulutuksista päättäville henkilöille. HYVÄ MARJA!

Marja on huikean inspiroiva ja aurinkoinen persoona, saa innostumaan ja motivoitumaan. Huomaa, että on oikealla alalla ja rakastaa työtään, Super isot kiitokset!

Olin tosi tyytyväinen!

Marja on ihana! 

Kiitos Marja!

Jaana Kosunen, Minja Tuominen ja Tarja Ranta kertovat kokemuksistaan

henkilöbrändivalmennuksessa.

Vaaleatukkainen nainen keltaisessa nahkatakissa puhuu kameralle.

Olipa aivan ihana koulutus ja kouluttaja. Marjalla oli myös loistavasti mietitty kuva, vaatetus ja kuvan tausta sävy sävyyn materiaalin kanssa.

 

Selvästi tämä "Myy osaamista verkossa" herätti valtavasti kiitosta ja innostusta, toivottavasti siis jatkossakin saan oppia Marjan koulutuksista.

Aloin heti pohtimaan miten myös saisimme omiin infoihin ja koulutuksiin samanlaista innostusta ja energiaa.

Missään koulutuksessa ei ole tullut noin paljon vilpitöntä kiitosta, ei edes muissa ulkopuolisissa webinaareissa joissa olen ollut.

Myy osaamista verkossa -koulutus jonka järjesti NewCo Helsinki

 

Marja on innostava, energisoiva ja täynnä yrittäjämäistä luovuutta! Asiat hoituvat ja ratkaisut löytyvät. Ilolla ja luottavaisin mielin sujuu yhteistyö.

 Koulutuspäällikkö Sanna Möller-Aaltonen, Suomen Yrittäjäopisto

Tärkeintähän olisi kuitenkin tehdä itselle tulevaisuus, joka tuntuisi aamuisin mukavalta: Hyvä herätä, lähteä päivän askareisiin mahdollisimman usein; positiivisin ajatuksin ja "hymyssäsuin" kuten sinä tunnut tekevän!

Kiitos Marja! Olen etuoikeutetussa asemassa, kun olen saanut olla mukana koulutuksissasi nämä kuluneet viikot. Käyttämäsi koulutusaineisto on ollut osittain linkitettävissä menneeseen myyntialan työtaustaani, ja sitä kautta olen saanut siitä paljon irti. 

Terveisin Antti Kurikka, Kurikka

Marjan digitaalisen myynnin verkkokurssi, oli aivan loistava ja silmiä avaava

Marja sai minuun luotua uutta uskoa, että aktiivisuus linkkarissa ja oman henkilöbrändin luominen on tätä päivää. Nyt useamman kuukauden aktiivisena Linkedinin käyttäjänä voin todeta, että Marja oli oikeassa.

Suosittelen hänen kurssejaan kaikille, jotka haluavat opiskella digitaalista myyntiä.

Juhani Yli-Karjanmaa
Myynnin ja asiakaspalvelun digiosaaja koulutus

ISOT KIITOKSET vielä sosiaalisen median koulutuksesta, oli todella hyödyllinen. Olinkin saanut jo muutamilta osallistujilta palautetta, että tällaisia lisää. Kiitos! Itse opin ainakin valtavasti uutta....

Ihanaa kesää Marja sinulle ja toivottavasti törmätään vielä jossain
merkeissä, olet huippu!

Museokoordinaattori Helsingistä

FutureMarjan webinaareja ja video-itseopiskelupaketteja ladattavina työkirjoineen on hyödynnetty NewCo Helsingissä jo vuodesta 2018. Koulutukset ovat olleet suosittuja ja olemme saaneet erinomaista palautetta yrittäjäasiakkailtamme kuten "Marja on huipputyyppi kouluttajana. Hän innostaa ja kannustaa" "Koulutuksessa oli kattava setti ja työkirja on erittäin arvokas lisä."

Hannele Kostiainen, palvelupäällikkö, yritysneuvontatiimi
Helsingin kaupunki, elinkeino-osasto, Uudet yritykset-yksikkö/NewCo Helsinki

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Kiitos sananikkari, kirjoittamisen ja innostamisen mestari. 

Marja osoittautui kultakimpaleeksi kehitysprojektimme vastuullisena konsulttina. Hän on monitaituri, mahtava organisoija ja panee tuulemaan. 

Päivi Linnapuomi

Muovi & Lelu

Tutustu projektiin ja tuloksiin, epätoivosta levolliseen mieleen.

Marjan henkilökohtainen konsultointi verkossa oli todella hyvä ja inspiroiva. Marja löysi ammattitaitoisesti juuri ne asiat, mihin minun kannattaa jatkossa kiinnittää huomiota asiantuntijatyöni brändäyksessä. Hienon haasteenkin hän minulle loi, jota tavoitella! 😊

Vahva suositus Marjalle ja henkilöbrändäys -valmennukselle!

Kurssi sopii hyvin niin asiantuntijatyötä tekeville, kuin yrittäjille!

Työssäni ohjaan ja koulutan työnhakuasioita. Yhtenä tärkeänä asiana on huomioida mm. henkilöbrändäys. En ollut aiemmin syventynyt henkilöbrändäykseen, jonka takia minua kiinnosti oman työni näkökulmasta oppia lisää.

Parasta oli, kun sain pysähtyä pohtimaan henkilöbrändäystä asiantuntijatyöni kannalta.
Marianne Nikkari, työelämäkoordinaattori Suomen Yrittäjäopisto.

Sä olet Marja hyvä, kivalla tavalla tuttavallinen.

Et mikään jäykkiskouluttaja tai ylhäältä alaspäin esiintyjä, mitä aina välillä näkee erityisesti it-jutuissa.

Saimme erittäin innostavaa ja uusia näköaloja avaavaa koulutusta Kaupunkiluonto Helsingissä somen päivittämiseen ja Facebook Creator studion mahdollisuuksiin ja käyttöön. 

Uusia juttuja itselle ja paljon vilkasta keskustelua. Porukat olivat tyytyväisiä!

Projektipäällikkö Elina Nummi
Helsingin kaupunki

 

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Nyt, kun olen toipunut [itseni näkemisestä videolla] niin olen ylpeä että uskalsin lähteä mukaan. Kiitos sulle Marja kauniista sanoistasi. Olet huipputyyppi! Sä olet kuin luonnonvoima, sä vaan meet ja teet! Uskaltaisinpa itsekin.

Asuntomyyjä Niina, joka kertoi myyntityöstään digiosaaja-koulutuksessa.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Hienoa työtä olet tehnyt Marja, kyllä huomaa sinun ammatillisen osaamisen näissä aineistoissa!! Sinulla on kyky pitää kokonaisuus kasassa, vaikka aiheet vaihtelee. 

Iso kiitos sinulle.

Koulutussuunnittelija digiosaajakoulutuksessa

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Pyysin sut puhumaan, koska sä olet selkeäsanainen ja hyvä herättelemään ihmisiä. Saat aina porukan mukaan.

Naapuri asukastilaisuudesta

Marjasta en ollut koskaan kuullutkaan, nyt tuli fani!

Olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Niin koukuttava, etten voinut lopettaa katselua. Asioista kerrottiin tosi ymmärrettävästi. Näytettiin ja opastettiin kädestä pitäen. Webinaarin esitys tosi hyvä, puhuja ja esitys samassa. KIITOS! Lisää tällaisia.

Sisällöntuotannon ABC -webinaarin osallistuja

Sen verran voin sanoa että aivan loistava kurssi tähän mennessä.

Mestarillinen suorastaan. Olen itse käynyt mainitun Juslénin, Digivallankumouksen, jne kurssit, aikanaan kaikki ulkomaisetkin mukana.

Mutta tämä on silti omaa luokkaansa vaikka samaa aihepiiriä ja asioita käsitelläänkin.

 Jarmo Mäki-Opas, Myynnin ja asiakaspalvelun digiosaaja koulutus

Marja on digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median ammattilainen, joka on aina askeleen edellä. Marja innostaa ja inspiroi yleisöä hyvillä tarinoilla ja elävillä esimerkeillä innostaen yrittäjiä tekemään ja kokeilemaan.

 

Toimitusjohtaja Elina Pekkarinen,  Keuke, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus

Tule sinäkin juttelemaan! 
Pyydä tarjous valmennuksesta teidän porukalle. 
Nakkaa viestillä