Kajabi - parhaiden verkkokurssiyrittäjien valinta

sisältömarkkinointi verkkokurssi

Haluaisitko rakentaa verkkokurssin oman osaamisesi ympärille? Myydä asiantuntijuuttasi ihanneasiakkaallesi sopivaan hintaan? Auttaa ihmisiä eteenpäin? Jos etsit verkkokurssin tekemiseen sopivaa, helppoa ja ihanaa verkkokurssialustaa, suosittelen lämpimästi Kajabia. 

Kajabi on maailmalla toimivien omien esikuvieni ja etenkin kasvuyrittäjien verkkokurssialusta. Moni ihailemani yrittäjä myös Suomessa pyörittää verkkokursseja Kajabilla ja olen itse osallistunut kursseille, jotka on luotu Kajabiin. 

Mikä on Kajabi? 

Kajabi on suosittu kansainvälinen verkkovalmennuksien koulutusalusta, jota käytän verkkovalmennuksieni toteuttamiseen.

Olen kokeillut monia tapoja myydä osaamistani ja siksi voin ilolla sanoa, että Kajabi on ensimmäinen josta olen aidosti innostunut. Sellainen, joka auttaa minua toteuttamaan unelmani. Kokemusta on mm Wordpress-sivuista ja niihin integroitavista verkkokurssialustoista, kuten Teachable. Wordpressiin piti erikseen integroida sähköpostijärjestelmä, Mailchimp, liidien keruu, kassatoiminnot ja monia muita. Nyt kaikki hoituu yhdellä alustalla, Kajabilla. Ja minä itse voin tehdä kaiken. Aiemmin tarvittiin koodia ja wordpressiä ymmärtävä kumppani tueksi ja monet integraatiot, jotta sain pystyyn saman kokonaisuuden kuin Kajabilla.

Parhaat käyttää Kajabia. 

Minulta kysytään usein vinkkejä verkkokurssien luomiseen, tässä siis Kajabin ABC. 

Aloitin Kajabissa vuonna 2021 ja loin ensimmäisen verkkokurssin Totuus henkilöbrändistä elokuussa 2021. Koska se oli ensimmäinen kurssini, tavoitteeni on nyt luoda muitakin kursseja ja toimiva verkkokurssibisnes, jossa pyöritän yrittäjille ja asiantuntijoille suunnattuja henkilöbrändäyksen, sisältömarkkinoinnin ja verkkokurssimaailmaan liittyviä kursseja.  Täältä voit tutustua verkkokursseihini. 

Youtubesta löysin ensimmäiset ohjevideot, hankin Kajabin (halvin vuosimaksu on Basic 1428 $)  ja aloin luoda sisältöä sivuille. Otin maksujärjestelmän, Stripen käyttöön, avasin tilin ja yhdistin Kajabiin. Tadaa! Heti onnistuu pankki- ja luottokorttimaksut. Ja kaikki toimii helposti ja sujuvasti. 

Kun olin saanut ensimmäiset 1000 $ myynnit, Kajabi lähetti minulle t-paidan, pinssin ja sukat. Pinssit ovat Kajabissa yksi parhaista kannustimista. Yrittäjänä ei juuri saa ulkoista tunnustusta omasta etenemisestä, joten pieni pinssi tuntuu hyvältä. Kajabi lähettää automaattisesti lahjan, kun on saavuttanut 1000, 10 0000, 50 000 ja 100 000 $ myynnit. Olen matkalla kohti 50 000 dollaria. 

Miksi tykkään Kajabista ja siitä on tullut yrittäjänä paras kaverini? 

Kajabissa on superhelppo luoda uusia tuotteita, verkkokursseja. Kun idea on syntynyt, myyntivalmis tuote on mahdollista luoda vaikka parissa tunnissa. Toki itse teen paljon töitä haastattelemalla asiakkaita, käsikirjoittamalla videoita, luomalla työkirjoja ja laskeutumis- ja myyntisivuja ja miettimällä kurssien pedagogiikkaa ja oppilaan kannustamista koko oppimisen ajan.

Kajabissa koko bisnes, kauppa ja markkinointi on yhdessä paikassa. Vain yksi kiinteä kuukausimaksu, joka on pieni verrattuna vuokriin tai erilaisiin muihin maksullisiin verkkokauppasovelluksiin. 

Sähköpostien lähettämisestä on tullut nopeaa ja sujuvaa. Voin lähettää erilaisia sähköposteja eri ryhmille ja luoda sähköpostisarjoja. Ajastan meilejä sisäpiiriläisille ja kurssien opiskelijoille sekä uutiskirjeiden tilaajille. 

Myynti on automatisoitu. Ostotapahtuman jälkeen asiakas saa heti pääsyn tuotteeseen. Rahat siirtyvät yritykseni tilille täysin automaattisesti. Saan vain Stripeltä sähköpostin, jossa kerrotaan että rahat ovat matkalla tililleni. Stripen sähköpostissa lukee: Your funds are on their way. 

Jos verkkokurssialusta ottaa %-osuuden myynnistä, se tulee myynnin kasvaessa ja palveluiden hintojen noustessa kalliiksi. Jos haluat kasvattaa myyntiä - kiinteä kuukausimaksu on paljon parempi vaihtoehto. Kajabi mahdollistaa rajattoman kasvun ja Kajabin kehitystyö on kiivasta. Uusimpia ominaisuuksia - LIVEvideot tai podcastit - molemmat suoraan Kajabista ilman ulkopuolista tekniikkaa. Ensi vuonna kokeilen ainakin LIVE-videota.

Jos haluat kysyä Kajabista, myynnistä tai mistä tahansa, tee se suoraan kansainvälisessä Official Kajabi Hero Community- Facebook-ryhmässä, liity mukaan. 

Kajabi on tarjonnut minulle mahdollisuuden luoda omannäköisen brändin, elää unelmieni elämää ja toteuttaa haaveet yrittäjyydestä ja taloudellisesti kannattavasta yrityksestä sekä vaikuttaa laajasti ihmisten elämään. Auttaa ihmisiä ja erityisesti yrittäjiä elämässään eteenpäin. Minulla on vahva halu muuttaa maailmaa. Jos sinä teet sydämestäsi työtäsi, tunnistat hengenheimolaisesi. Täällä olen, valmiina auttamaan.

Tutustu ilmaiseksi

Kajabin kokeilujakso on normaalisti 14 päivää. Jos sinulla on selkeät suunnitelmat, se riittää jotta saat tuotteesi myyntivalmiiksi.

Saat nyt kauttani 30 päivän ilmaisen testijakson Kajabiin. 

Aloita tästä 30 päivän ilmainen kokeilu Kajabissa.

Tämä on affiliate-linkki. Jos liityt linkin kautta ilmaisen jakson jälkeen Kajabin maksavaksi asiakkaaksi, saan liittymisestäsi provision Kajabi Partnerina. Uskon tällaiseen yhteistyöhön, sillä olen itse niin tyytyväinen Kajabiin. Suosittelen hyvin harvoin yhtään mitään, mutta kuten jo on tässä tekstissä tullut ilmi, Kajabi saa kaiken tukeni. Olen edelleen yhtä onnellinen ja tyytyväinen kuin oman kokeilujaksoni lopussa. Kun päätin julkaista ensimmäisen kurssini ja sain ensimmäiset asiakkaani. 

Anna unelmillesi siivet. Vain kokeilemalla saat selville, miltä tuntuu lentää. 

Kajabilla on yksinkertaista luoda verkkokursseja jotka myyvät. Se ei ole vain maailmanluokan työkalu digitaalisen tuotteen luomiseen, vaan sisältää kaiken mitä tarvitset digiyrittäjyyteen.

Kajabi, digitaalisen palvelutuotteen rakentamisen koko systeemi

  • Digitaalisen tuotteen, verkkosivuston sekä laskeutumissivujen luomisen työkalut
  • Sähköpostimarkkinointi
  • Verkkokurssialusta ja materiaalien sekä opiskelijoiden hallinta
  • Myynnin automatisointi
  • Maksuliikenne ja maksujen välitys
  • CRM -asiakkuuden hallinta
  • Analytiikka
  • Ja paljon paljon muuta

Miten luot myyvän verkkokurssin? Opi 10 testatulla askeleella. 

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Kun mikään ei riitä

Feb 13, 2024

Tia Härköselle yrittäjyys avasi oven uuteen elämään

Jan 30, 2024

Maarit Latva-Ranto hoitaa ihmistä pintaa syvemmältä

Jan 17, 2024

Mikä on mentorikumppani?

Jan 16, 2024