Yrittäjyys on oman elämän huippu-urheilua - Anita Hedman

coach henkinen valmennus podcast psyykkinen valmennus valmentaja yrittäjä
Marja Nousiainen
Yrittäjyys on oman elämän huippu-urheilua - Anita Hedman
23:54
 

Podcast Yrittäjän Mielenmatka. Haastattelussa kouluttaja Anita Hedman

Yrittäjyys on oman elämän huippu-urheilua, sanoo Anita. Siksi mielen taitojen treenaaminen auttaa haastavissa tilanteissa eteenpäin.

Anita on kouluttajani psyykkisen valmentajan opinnoissa Päijät-Hämeen kesäyliopistossa. Anita on yrittäjä ja kouluttajapsykoterapeutti. Psyykkisen valmennuksen lisäksi Anita kouluttaa eri puolilla esimerkiksi coacheja ja lyhytterapeutteja.

Tässä jaksossa selviää mitä psyykkinen valmennus oikein on, millaisissa elämäntilanteissa psyykkinen valmennus on hyödyllinen sekä milloin tai missä tilanteessa se ei sovi.

Anitan mukaan psyykkinen valmennus on mielentaitojen treenaamista ja mahdollisuuksien etsimistä. Myös haastavissa elämäntilanteissa tarvitaan psyykkisiä taitoja, jotta päästään eteenpäin ja löydetään mahdollisuuksia ja selvitään hankalista tilanteista. Työelämä on stressaavaa ja uuvuttavaa, joten jokainen tavallinen työntekijä tarvitsee samanlaisia mentaalisia taitoja kuin huippu-urheilijat.

Anita valottaa myös kokemusta siitä miten psyykkinen valmennus auttaa yrittäjiä. Yrittäjälle valmennus on sellaista omaan hyvinvointiin panostamista, joka näkyy myös yrityksen tuloksessa.

Kuuntele jakso!

Jos valitset Spotifyn, klikkaa 👇

Yrittäjä on oman elämänsä huippu-urheiluja, Anita Hedman.

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Emma Mieskonen valmentaa menestymään uupumatta

Jun 06, 2024

50+ vahvalla brändillä uuden alkuun

May 22, 2024

Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa

Apr 26, 2024