Yrittäjän psyykkinen valmennus

coach henkinen valmennus psyykkinen valmennus valmentaja yrittäjä

Mikä lopulta ratkaisee yrittäjän onnistumisen ja kestävän menestyksen? Psyykkinen ja henkinen vahvuus, joka antaa itsevarmuutta ja rentoutta tehdä asioita, myös piittaamatta muiden mielipiteistä.

Olen vuosikymmenten aikana kohdannut monia yrittäjiä ja auttanut monia myös brändäämään, markkinoimaan ja kasvattamaan yritystään.

Moni on hakenut minulta apua, konsultointia tai koulutusta, mutta kaikki eivät osanneet vielä eteenpäin, toteuttaa toivomaansa muutosta. On olosuhteita, on pelkoja, on monia syitä.

Mikä onnistujia sitten on yhdistänyt? Vahva itseluottamus - kyky jatkaa ja uskoa itseensä vaikka tulee vastoinkäymisiä tai korona tai sota. Kyky nähdä tulevaisuus parempana ja nähdä oma panoksensa sen tekemisessä.

Digimarkkinoinnin koulutuksissani olen myös tajunnut, että osallistujista suuri osa tietää kyllä mitä pitää tehdä, jotta markkinoinnilla saa kasvatettua myyntiä, mutta silti muutosta ei tapahdu, vaan ja asiat jatkuvat ennen ja jälkeen koulutusten samalla tavalla. Monilta puuttuu myös rohkeutta, uskoa itseensä ja ulkopuolista tuuppijaa, kuuntelijaa ja kirkastajaa, jonka avulla muutos olisi mahdollinen. 

Juuri siksi kouluttaudun valmentajaksi - haluan tuottaa muutosta ajattelussa

Ratkaisukeskeinen psyykkinen valmennus auttaa yrittäjää arjessa  - > ajattelun muutoksen kautta suuntaa tekemisen uudelleen. Kun yhdessä valmentajan kanssa aletaan pohtia mieluisaa tulevaisuutta ja miten muutos on pienin askelin mahdollinen, alkavat jumit omassa ajattelussa aueta. Menneisyyden märehtiminen jäädä vähemmälle. 

Ratkaisukeskeisellä valmennuksella luodaan uutta tulevaisuutta, johon yrittäjä itsekin uskoo. Yrittäjä saa työkaluja oman mielen vahvistamiseen ja ulkopuolisen ja neutraalin valmentajan avulla uusia oivalluksia itsestään ja omista voimavaroistaan. 

Itse kyseenalaistin ratkaisukeskeiset menetelmät vuosia sitten. Minusta ne lupasivat liikaa, olivat jotenkin liian positiivisia. Olin niin tottunut ankeuteen, stressiin ja siihen, että töissä ei voi olla kivaa, että vaati todella ison muutoksen ajattelussani ennenkuin edes uskalsin ajatella, että on olemassa unelmia joita voin tavoitella ja että ne ovat juurikin minun unelmiani. Minullakin on oikeus voida hyvin ja saada keveyttä, rentoutta ja omannäköinen yrittäjäelämä. 

Nyt olen enemmän kuin innoissani yrittäjiä auttaessani, sillä tiedän, että muutos on mahdollinen kaikille. 

Voin yhdistää psyykkiseen valmennukseen kaikki oppini digitaalisesta markkinoinnista, sosiaalisen median markkinoinnista ja henkilö- tai yritysbrändäyksestä ja silloin alkaa syntyä tulosta. Valmentajana olen tukena ja kysyn enemmän kysymyksiä kuin annan neuvoja. 

Kun haluat itsekin luoda tulevaisuudestasi mieluisan, varaa vartin etäkahvit. Tutustutaan toisiimme ja katsotaan miten voisin auttaa sinua.

Varaa aika!

 

 

 

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Johtajan sisäinen epävarmuus murentaa luottamusta, Timo Avdo

Apr 11, 2024

Superskill of the future is your mental control

Mar 27, 2024

Katja Rajala arvot löytyivät vastoinkäymisten kautta

Mar 25, 2024

Pirjo Savolaisen yrittäjäasenne on kantanut jo 39 vuotta

Mar 14, 2024