Yrittäjän mielenmatka - psyykkisen valmentajan podcast

coach psyykkinen valmennus valmennus yrittäjä
Yrittäjän mielenmatka podacastin perustaja Marja Nousiainen

Julkaisen elokuussa uuden podcast-sarjan, jossa haastattelen niin yrittäjiä kuin psyykkisen valmennuksen asiantuntijoitakin.

Ensimmäisissä jaksoissa ääneen pääsevät sarjayrittäjä ja positiivisuuden ilmentymä, useita konkursseja tehnyt Johannes Laine, psyykkinen valmentaja ja kouluttajani Anita Hedman, Vapauta Supervoimasi Akatemian perustaja Iida Soininen. 

Perustin Yrittäjän mielenmatka podcastin, koska haluan tuoda yrittäjyyteen toisenlaisen näkökulman kuin pelkät kassavirtalaskelmat tai numeroiden pyörittelyt. Yrittämiseen vaikuttaa kokonaisuus: yrittäjä ihmisenä, perheenjäsenenä ja verkoston jäsenenä.

Autan sinua valmennuksissani näkemään itsesi toisin silmin: vapauttamaan ajatteluasi, jotta voit tehdä asioita, joista olet ehkä vain haaveillut.

Ratkaisukeskeisillä menetelmillä löydät itsestäsi voimavaroja, kirkastat tavoitettasi, laajennat näkökulmaasi ja uskot ehkäpä piirun verran parempaan huomiseen. Askeleesi voi olla pieni tai suuri, mutta muutos kohti syvempää ja keveämpää arkea on jo ulottuvillasi.

Valmennan yrittäjiä ja sellaisiksi haluavia löytämään itsensä, vahvuutensa, kirkastamaan brändinsä ja elämään henkisesti vahvaa yrittäjäelämää, joka tuo syvää tyydytystä. Autan myös esiintymään, voittamaan pelkoja ja käsittelemään monenlaisia kysymyksiä yrittäjän arjessa.

Haastattelen podcastissa yrittäjiä jotka ovat henkisesti vahvoja, matkalla sinne tai tekevät psyykkistä valmennustyötä erilaisten asiakkaiden kanssa.

Jos tiedät sopivan haastateltavan: sinä itse tai ystäväyrittäjä tai ihailemasi yrittäjä, vinkkaa minulle. Kiitos! 

Tule kuulolle elokuussa! 

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Riitta Raesmaa kannustaa etsimään, pohtimaan ja jakamaan

Sep 27, 2023

Jutta Lehtinen: Kuuntele kateutta

Sep 25, 2023

Pinja Lehtman: Miten flow tukee henkistä vahvuutta?

Sep 18, 2023

Minna Lindbergistä ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää

Sep 11, 2023