Yrittäjän mielenmatka - psyykkisen valmentajan podcast

coach psyykkinen valmennus valmennus yrittäjä
Yrittäjän mielenmatka podacastin perustaja Marja Nousiainen

Julkaisen uuden podcast-sarjan, jossa haastattelen niin yrittäjiä kuin psyykkisen valmennuksen asiantuntijoitakin. 

Miksi perustin podcastin Yrittäjän mielenmatka? Siksi, että syvimmillään kaiken takana on mieli. Meillä kaikilla. Miten mieli käsittelee tunteet, erilaiset tilanteet ja miten menestymme siinä mitä teemme.

Jääkö mieli murehtimaan menneitä, eikö se hyväksy tosiasioita -vai mistä on kyse. Jos uskomme ajatuksiamme, menemme harhaan, sillä olemme mestareita kertomaan tarinoita itse itsellemme. Mikä niistä on totta? Haluan vieraiden kanssa tutkia mielenvahvuutta ja mistä se syntyy - onko syntymässä saatu, vai voiko itse kartuttaa henkistä vahvuutta.

Halusin nopeasti ja simppelisti alkuun, joten eikun kuulokkeet esiin, Zoom lataukseen ja Calendlyyn ajanvaraus, josta vieraat voivat varata heille sopivan ajan. Sitten tutustutaan, katsotaan käsikirjoitus ja ruvetaan juttelemaan. Tallennan juttuhetken sellaisenaan kahtena ääniraitana Zoomissa ja yhteistyökumppanini, ihana Salla Ikävalko säätää äänet kohdilleen, lisää introt ja outrot. Ei siinä sen kummempaa. Jaksot kuuluvat Spotifyssa ja omassa blogissani. Jos mietit omaa, kokeile.

Ensimmäisissä jaksoissa ääneen pääsevät sarjayrittäjä ja positiivisuuden ilmentymä, useita konkursseja tehnyt Johannes Laine, psyykkinen valmentaja ja kouluttajani Anita Hedman sekä Vapauta Supervoimasi Akatemian perustaja Iida Soininen. 

Perustin Yrittäjän mielenmatka podcastin, koska haluan tuoda yrittäjyyteen toisenlaisen näkökulman kuin pelkät kassavirtalaskelmat tai numeroiden pyörittelyt. Yrittämiseen vaikuttaa kokonaisuus: yrittäjä ihmisenä, perheenjäsenenä ja verkoston jäsenenä. Ihminen.

Autan sinua valmennuksissani näkemään itsesi toisin silmin: vapauttamaan ajatteluasi, jotta voit tehdä asioita, joista olet ehkä vain haaveillut.

Ratkaisukeskeisillä menetelmillä löydät itsestäsi voimavaroja, kirkastat tavoitettasi, laajennat näkökulmaasi ja uskot ehkäpä piirun verran parempaan huomiseen. Askeleesi voi olla pieni tai suuri, mutta muutos kohti syvempää ja keveämpää arkea on jo ulottuvillasi.

Valmennan yrittäjiä ja sellaisiksi haluavia löytämään itsensä, vahvuutensa, kirkastamaan brändinsä ja elämään henkisesti vahvaa yrittäjäelämää, joka tuo syvää tyydytystä. Autan myös esiintymään, voittamaan pelkoja ja käsittelemään monenlaisia kysymyksiä yrittäjän arjessa.

Haastattelen podcastissa yrittäjiä jotka ovat henkisesti vahvoja, matkalla sinne tai tekevät psyykkistä valmennustyötä erilaisten asiakkaiden kanssa.

Jos tiedät sopivan haastateltavan: sinä itse tai ystäväyrittäjä tai ihailemasi yrittäjä, vinkkaa minulle. Kiitos! 

Kuuntele! Kuuntele Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Katja Rajalan yrittäjätarina

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Emma Mieskonen valmentaa menestymään uupumatta

Jun 06, 2024

50+ vahvalla brändillä uuden alkuun

May 22, 2024