Tietoinen oman pään psyykkaaminen auttaa eteenpäin

henkinen valmennus podcast psyykkinen valmennus valmentaja yrittäjä
Marja Nousiainen
Tietoinen oman pään psyykkaaminen auttaa eteenpäin
25:20
 

Yrittäjä Anna Uusiheimala Yrittäjän mielenmatka podcastin vieraana. Nyt on juttuseurana elokuvien suuri ystävä. Se näkyy esimerkiksi siinä, että molemmat yritysideat on löydetty elokuvista ja ideat ovat Annan itsetuotteistamia brändejä. Deittisirkus, joka yhdistää sinkkuja erilaisilla tavoilla, mutta ennen kaikkea Onnenkeksi. Monille ovat tuttuja jenkkielokuvien onnenkeksit, joita saa kiinalaisista ravintoloista jälkiruoaksi. Keksejä, joiden sisällä on kannustavia mietelauseita elämään. Elokuvien luoma mielikuva on huijausta, sillä kiinalaiset eivät ole keksineet onnenkeksejä vaan japanilaiset. Mutta Anna on oikeasti tuonut Onnenkeksit Suomeen. Tuotekokeilujen kautta löytyi hittituote: Positivisten ennustusten onnenkeksi. 

Anna on rohkea, räväkkä, iloinen ja eteenpäin menevä yrittäjä. Anna saa kicksit siitä, että saa vietyä jonkun asian läpi ja erityisesti, jos joku suhtautuu epäillen. Parasta on, kun myöhemmin voi kertoa onnistumisesta.

Vitut ja eteenpäin

-Tietoinen oman pään psyykkaaminen auttaa eteenpäin

Annalla ei ole kiire. Hänen filosofiassaan aikaa on, kun laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja karsii turhat pois. Tuottavat työt voi tehdä kahdessa tunnissa ja etsiä avoimin mielin uusia ideoita. Hän osaa myös suhteuttaa asioita isossa perspektiivissä. Jos ongelmat ja vastoinkäymiset tuntuvat suurilta, eivät ne kuitenkaan Suomen tai maailman mittakaavassa oikeasti ole. 

Juttuhetki Annan kanssa oli valtavan inspiroiva ja mielenkiintoinen. Miten virkistävää, kun joku ajattelee asioista täysin erilailla kuin valtaosa yrittäjistä. 

Jaksosta saa roppakaupalla ideoita ja vinkkejä miten tehdä yrittäjänä asiat toisin. 

Kuuntele Spotifyssä. Tietoinen oman pään psyykkaaminen auttaa eteenpäin.

Tietoista pään psyykkaamista valmentajan kanssa saa täältä tulevaisuudesta. Jos tuntuu, että yksin on hankalaa, tule juttelemaan! 

1 tunnin ratkaisukeskeinen valmennus

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa

Apr 26, 2024

Johtajan sisäinen epävarmuus murentaa luottamusta, Timo Avdo

Apr 11, 2024

Superskill of the future is your mental control

Mar 27, 2024