Tia Härköselle yrittäjyys avasi oven uuteen elämään

henkinen valmennus podcast psyykkinen valmennus valmentaja yrittäjä
Marja Nousiainen
Tia Härköselle yrittäjyys avasi oven uuteen elämään
29:46
 

Yrittäjän mielenmatka podcastin vieraana yrittäjä Tia Härkönen, joka pyörittää yhtiökumppaninsa kanssa Viestintäpalvelu Taikaa. Tia hyppäsi yli 10 vuotta sitten viestinnän palkkatöistä yrittäjäksi, perusti ensin toiminimen ja myöhemmin osakeyhtiön.

Tialle yrittäjyys on unelma, jonka vertauskuvana toimii monien unelmoima valkoinen sohva. Miksei sitä hankita? Koska pelätään, että sohva likaantuu. Tia perusti yrityksen, koska koki elävänsä vastoin arvojaan, eikä terveellinen muutos ollut mahdollinen. Häntä ei edes pelottanut, koska Tia luotti omaan ammattitaitoonsa. Tian esikuvat löytyvät läheltä, isä ja isoisä olivat käsityöläisiä ja yrittäjiä ja Tia seuraa nyt suvun perinteitä aivotyöläisenä ja yrittäjänä. 

Haastattelussa tulee ilmi arvojen merkitys omalle hyvinvoinnille ja miten kirkkaista arvoista on iloa myös vaikeissa tilanteissa, päätöksenteossa ja asiakkaiden kanssa käytävissä keskusteluissa. 

Tia mainitsee tutun vertauksen.

Yritys on vähän kuin lapsen hankkiminen. Et koskaan hankkisi, jos tietäisit etukäteen.

Lapsia ei tosin hankita, vaan saadaan. Kyllä, jaan tämän täysin: yrityksestä tulee kuin oma vauva, joka kasvaa ja kehittyy vuosien mittaan. 

Kuuntele Tian viisaita ajatuksia. Opit yrittäjyydestä, arvoista ja asiakkuuksista. Jos olet asiantuntija ja etsit muutosta, saat vertaistukea siihen, että yrittäjyys voi todella olla varteenotettava vaihtoehto. Sinun ei tarvitse pelätä valkoisen sohvan likaantumista. Osta, vaikka pelottaisi.

Kuuntele Spotifyssa. 

Tia Härköselle yrittäjyys avasi oven uuteen elämään.

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Johtajan sisäinen epävarmuus murentaa luottamusta, Timo Avdo

Apr 11, 2024

Superskill of the future is your mental control

Mar 27, 2024

Katja Rajala arvot löytyivät vastoinkäymisten kautta

Mar 25, 2024

Pirjo Savolaisen yrittäjäasenne on kantanut jo 39 vuotta

Mar 14, 2024