Sofia Rögård tuo FutureMarjan harjoitteluun Z-sukupolven äänen

digimarkkinointi henkilöbrändi sosiaalinen media valmennus
Sofia Rögård - nuori nainen mustassa pipossa hymyilee - taustalla sininen taivas.

Oikein lämpimästi tervetuloa Tulevaisuuteen Sofia! FutureMarjan digimarkkinoinnin harjoittelijana keväällä 2022 toimii Sofia Rögård, jonka innokkuus, arvot, asenne ja osaaminen valloittivat minut yli 50 hakijan joukosta. 

Sofia:

Olen Sofia Rögård ja opiskelen toista vuotta Aalto-Yliopiston kauppakorkeakoulussa. Olen 20 vuotias ja kandiopintojeni loppusuoralla, pääaineeni on markkinointi. 

FutureMarjan harjoittelupaikkaan törmäsin Linkedinin kautta. Tutkin ilmoitusta ja ensivaikutelmana siitä huokui helposti lähestyttävyys ja aitous. Ilmoitus oli kirjoitettu mukaansatempaavalla kielellä – saihan se minutkin hakemaan paikkaa samantien. Olin itseasiassa Saksassa lomalla, mutta ilmoitus oli sen verran houkutteleva, että päätin rustata hakemuksen kesken lomaa. 

Minulla on kova halu oppia lisää digimarkkinoinnista, sen työkaluista sekä henkilöbrändäyksestä. Sekä siitä, miten ne yhdistyvät tulevaisuudessa. 

FutureMarjan harjoittelijanpaikka vaikutti täyttävän kaikki nämä toiveet ja ainakin juuri aloitettuani olen edelleen samaa mieltä. Marja on henkilönä helposti lähestyttävä, kannustava ja aina avoin ideoille. Olen vähintäänkin innoissani tulevista kahdesta kuukaudesta markkinoinnin harjoittelijana sekä yhteistyöstä Marjan kanssa. 

Minusta on hienoa päästä konkreettisesti mukaan digitaalisen yrityksen kasvattamiseen ja ideointiin. Harjoittelijana olen mukana kehittämässä uutta bisnesmallia, joka perustuu omaan tekemiseen, kokeiluihin sekä oppimiseen positiivisessa ja vastuullisessa työympäristössä. 

 Oma unelmani on jonain päivänä työskennellä merkittävien brandien parissa ja nähdä oman työn jälki, josta voi ylpeästi todeta:

Tuo on mun omaa kädenjälkeä, olin mukana luomassa jotain merkittävää.

Aika näyttää millaisten polkujen kautta saavutan jonain päivänä tuon unelman. Yksi asia on varma – ensimmäinen oman alan harjoittelupaikkani FutureMarjalla on varmasti yksi iso askel ja suuri apu matkalla kohti isoja unelmiani.

Marja:

Odotan yhteistä matkaamme ja paljon oivalluksia. Yhä uusia sisältöjä, suoraa hyötyä FutureMarjalle, kun Z-sukupolvi kohtaa senioriluokan tekijän.

Digimarkkinointi on jatkuvasti hurjassa muutoksessa. Uusia kanavia satelee, mainoskäytännöt muuttuvat, tietosuoja haastaa. Hyvä kun alan sisälläkään pysytään kaikkien muutosten vauhdissa.

Odotan harjoittelijalta näkökulmaa esimerkiksi siihen, miten videosisällöt, tiktokin meemit ja tarinankerronta eri muodoissaan auttaa niin minua kuin asiakkaitani saavuttamaan omia tavoitteitamme. Miten tehdä koukuttavia videoita helposti, hauskasti, matalalla kynnyksellä.

Mitä opimme ja mitä saimme aikaan? Raporttia pukkaa harjoittelun jälkeen. Pysy kuulolla.

Jos kiinnostut harjoittelupaikasta tai haluat tehdä tuntitöitä Marjalle, tutustu ja ota yhteyttä!

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa

Apr 26, 2024

Johtajan sisäinen epävarmuus murentaa luottamusta, Timo Avdo

Apr 11, 2024

Superskill of the future is your mental control

Mar 27, 2024