Salla Ikävalkon kokemuksia harjoittelusta

psyykkinen valmennus valmennus yrittäjä
Marja ja Salla keltaisissa huppareissa istuvat pihalla.

Moi! Olen Salla ja toimin kevään 2023 harjoittelijana Marja Nousiaisen yrityksessä FutureMarja huhti- toukokuun ajan. Löysin Marjan harkkailmoituksen LinkedInistä ja täytin heti hakemuksen huomattuani sen. Juttelimme puhelimessa ja olin otettu, kun Marja kertoi haluavansa minut harjoittelijaksi. 

Heti alusta asti tunsin oloni hyvin tervetulleeksi harjoitteluun. Marja kyseli paljon tavoitteitani uuden oppimisessa ja uralla etenemisessä, jotta voisi auttaa minua ja saisin hyvät eväät mukaan harjoittelusta. Perehdyimme yhdessä eri työkaluihin ja ohjelmiin ja kävimme aamuisin läpi viikottaiset tehtävät. 

Sovimme yhdessä työpäivät harjoittelulle, mutta sain tehdä itsenäisesti töitä minulle sopivina aikoina. Sain monia erilaisia työtehtäviä, kuten tiedonhankintaa, verkkosivujen perustaminen, brändin visuaalisen ilmeen muokkaaminen (mm. uusi logo), sekä videoiden ja podcastien editointi. 

 

Kehityin näiden tehtävien osaamisen lisäksi paljon mm. Itseohjautuvuudessa ja oma-aloitteisuudessa. Vaikka sainkin paljon vapautta, sain kuitenkin tukea, mielipiteitä ja näkökulmia Marjalta. Hän myös tsemppasi ja kannusti etenemään rohkeasti.

Sain todella arvokasta kokemusta ja loistavia neuvoja tulevaisuuteen, kiitos Marja!

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Riitta Raesmaa kannustaa etsimään, pohtimaan ja jakamaan

Sep 27, 2023

Jutta Lehtinen: Kuuntele kateutta

Sep 25, 2023

Pinja Lehtman: Miten flow tukee henkistä vahvuutta?

Sep 18, 2023

Minna Lindbergistä ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää

Sep 11, 2023