Mitä on psyykkinen valmennus

coach esiintyminen henkinen valmennus psyykkinen valmennus valmennus
Käärijäpuserossa Marja Nousiainen - kirkkaan keltainen neule pussihihoilla.

Mitä Euroviisuedustaja Käärijä sanoo, kun häneltä kysytään kuka voittaa Euroviisut 2023? Käärijä vastaa, että Cha Cha Cha voittaa! Käärijällä on vahva itseluottamus, tahto tehdä parhaansa ja tuoda voitto Suomeen! Näinhän muutkin kilpailuihin lähteneet ovat aiemmin sanoneet, mutta Käärijän, Jere Pöyhösen koko tekemisestä ja olemuksesta näkee, että nyt on vahva usko omaan tekemiseen, visioon ja osaamiseen ja voitto tulee! Hän on niin vakuuttava, että me muutkin uskomme ja fanitus on kasvanut uusiin sfääreihin. Onnea Käärijä - voitto tulee. Sen kunniaksi kuvan vihreä Käärijäpusero - tsemppiä ja onnea! Torilla tavataan.

Jos sinä joskus pohdit miten saisit samanlaista itseluottamusta, henkistä vahvuutta omaan tekemiseesi, tutustu psyykkiseen valmennukseen. Jos haluat muutoksen -> ei enää same old shit, vaan tervetuloa new shit. 

 

Mitä tarkoittaa psyykkinen valmennus? Kysyin Chat GPT:ltä, jonka vastaus löytyy tekstin lopusta. Ensin oma tekstini. 

Mitä psyykkinen valmennus on, miksi se on tärkeää, miten sitä tehdään ja kenelle se on? 

Mitä psyykkinen valmennus on? 

Keskitymme yhdessä sinun voimavaroihisi ja mahdollisuuksiisi. Psyykkinen valmennus voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Katse on tulevaisuudessa ja mahdollisuuksissa. Valmennus on prosessi, jossa tapaamme yhden tai useamman kerran ja valmentajana autan sinua ratkaisukeskeisen menetelmän keinoin keskusteluilla, harjoituksilla ja rentoutumistekniikoilla.  

Psyykkinen valmennus auttaa sinua tavoitteidesi kanssa, parantaa itsetuntemustasi ja kykyä motivoitua sekä lisää uusia näkökulmia. 

Miksi se on tärkeää?

Sinulla on jo voimavaroja, osaamista, tietoa ja taitoja, mutta et ehkä tunnista niitä itse. Ulkopuolinen usein näkee paremmin. Minun tehtäväni valmentajana on auttaa kaivamaan voimavarat ja vahvuudet esiin ja tekemään näkyviksi. Saat ne matkalle kohti tavoitettasi. 

Elämäsi selkeytyy, motivaatiosi paranee ja saat uskoa itseesi. 

Miten psyykkistä valmennusta tehdään? 

Käytän avoimia kysymyksiä, tavoitteen asettamista, motivaation vahvistusta ja annan sinulle mahdollisuuden oivaltaa lisänäkökulmia teemaasi.

Kenelle se sopii? 

Psyykkinen valmennus sopii moniin tilanteisiin, ura- ja opiskeluhaasteisiin, henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen, mutta myös stressin hallintaan. Ylipäätään tiukoista tilanteista selviämiseen ja onnistumisen edellytysten luomiseen. Henkinen vahvuus on esimerkiksi kilpailutilanteessa, esittäytymisissä ja asiakasneuvotteluissa äärettömän hyvä lähtökohta onnistumiselle. 

Itse olen sitä mieltä, että psyykkisen valmennus auttaa kaikkia ja sopii vaikka jokaiselle suomalaiselle.

Oma tarinani masennuksen syövereistä ilon ja yrittäjyyden sekä vahvan brändin kautta onnistujaksi ja esikuvaksi osoittaa valmennuksen tehon.  

Näin Chat GPT vastasi kysymykseen: Mitä on psyykkinen valmennus.

Psyykkinen valmennus on menetelmä, jolla pyritään parantamaan ihmisten henkistä hyvinvointia ja suorituskykyä. Se keskittyy kehittämään henkisiä taitoja, kuten keskittymistä, itsetuntemusta, motivaatiota, stressinhallintaa ja tunneälyä, joita tarvitaan erilaisissa tilanteissa, kuten urheilusuorituksissa, opiskelussa tai työelämässä.

Psyykkinen valmennus voi tapahtua yksilöllisesti tai ryhmässä, ja se voi sisältää erilaisia menetelmiä, kuten keskusteluja, harjoituksia, meditaatiota ja rentoutumistekniikoita. Se voi myös sisältää erilaisia arviointimenetelmiä, kuten persoonallisuustestejä ja suorituskykyarviointeja, jotta valmentaja voi räätälöidä valmennuksen yksilön tarpeiden mukaisesti.

Psyykkinen valmennus voi auttaa ihmisiä saavuttamaan henkilökohtaisia tavoitteitaan, parantamaan itsetuntemustaan ja itsetuntoaan, löytämään keinoja stressin hallintaan ja suoriutumaan paremmin erilaisissa tilanteissa.

Tule juttelemaan!

 Varaa aika vartin maksuttomaan etäkahvihetkeen.

Tutustutaan!

 

 

 

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Johtajan sisäinen epävarmuus murentaa luottamusta, Timo Avdo

Apr 11, 2024

Superskill of the future is your mental control

Mar 27, 2024

Katja Rajala arvot löytyivät vastoinkäymisten kautta

Mar 25, 2024

Pirjo Savolaisen yrittäjäasenne on kantanut jo 39 vuotta

Mar 14, 2024