Kun mikään ei riitä

coach henkinen valmennus podcast psyykkinen valmennus valmentaja yrittäjä
Marja Nousiainen
Kun mikään ei riitä
28:42
 

Yrittäjä, konsultti, kouluttaja Johanna Paronen Yrittäjän mielenmatka podcastin vieraana. Johanna kouluttaa pienyrittäjiä strategiavalmennuksilla ja hänen yrityksensä nimivalinta Kotakonsultti kertoo myös rakkaudesta luontoon ja Lappiin. Yrityksen kotipaikka on Sirkka.

Johanna oli mukana ja johti pientä perheyritystä noin 30 vuotta. Yrittäjyys oli todella intensiivistä tekemistä ja kehittämistä, viikkotasolla Johanna painoi 60-80 tuntia töitä. Johanna kehitti yritystään jatkuvasti seuraavalle tasolle ja oli aina töissä. Johannalla ei ollut elämää eikä ystäviä, oli vain työ. Johanna tunnustaa, että hän ole osannut ottaa apua vastaan, vaan on kehittyäkseen opiskellut työn ohessa ja suorittanut useita tutkintoja. Yritys menestyi ja Johanna on valittu mm Vuoden LVI naiseksi.

Isän soitto erään syntymäpäivän alla pysäytti. Viikon synttärimatka kuulostaa lyhyeltä breikiltä, mutta sen aikana Johanna päätti tehdä muutoksen, oikeita asioita ja olla vahva. Matkan jälkeen hän päätti myydä yrityksensä, jolle oli kirjaimellisesti antanut kaikkensa. 

Nyt Johannan elämä ei enää ole pelkkää suorittamista, vaan hän uskaltaa pysähtyä ja miettii tarkemmin mitä aidosti haluaa tehdä sekä pyytää apua. Life coach -koulutus avasi silmiä: että ihminen voi pysähtyä ja olla läsnä. Alkoi tulla uutta näkemystä elämään ja työhön. 

Kiitos Johanna rohkeudesta kertoa tarinasi. Sinun tarinastasi moni saa varmasti voimaa ja uskoa, että muutos on mahdollinen.

Kuuntele Spotifyssa Kun mikään ei riitä.

 

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Johtajan sisäinen epävarmuus murentaa luottamusta, Timo Avdo

Apr 11, 2024

Superskill of the future is your mental control

Mar 27, 2024

Katja Rajala arvot löytyivät vastoinkäymisten kautta

Mar 25, 2024

Pirjo Savolaisen yrittäjäasenne on kantanut jo 39 vuotta

Mar 14, 2024