Henkilöbrändäyksen kuusi lakia

digimarkkinointi esiintyminen henkilöbrändi verkkokurssi
Teksti: Totuus henkilöbrändistä

William Arrudan kuusi lakia henkilöbrändäykseen:

  1. Jokaisella on potentiaalia vahvaan ja haluttavaan brändiin.

  2. Sinun brändisi perustuu aitouteen, siihen kuka oikeasti olet. 

  3. Vaikka aitous on perusta, brändillä määrittelet sen mitä haluat seuraavaksi, mikä on tavoitteesi. 

  4. Mitä muut ajattelevat sinusta on merkityksellistä. Sinun henkilöbrändisi syntyy ympärilläsi olevien ihmisten mielissä ja sydämissä. 

  5. Henkilöbrändi on arvon antamista muille, ei heiltä ottamista. Se ei ole itsekkyyttä eikä henkseleiden paukuttelua. 

  6. Henkilöbrändäys ei ole kertaluonteinen tapahtuma. Sinä muutut, kehityt ja kasvat. Niin myös kaikki ympärilläsi muuttuu. Siksi brändisi pitää kehittyä pysyäkseen merkityksellisenä. 


Henkilöbrändiin liittyy vahvasti verkostoituminen ja muut ihmiset. Kuten Arruda mainitsee kohdassa 4, sinunkin brändisi syntyy ympärillä olevien ihmisten mielissä ja sydämissä. Siksi kannustan rohkeaan verkostoitumiseen. Mitä suurempi verkostosi on, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on saavuttaa tavoitteesi, sillä tarvitset muita ihmisiä inspiroijina, esikuvina, tekijöinä ja seuraajina. 

Mieliinpanuvin verkostoitumiskokemukseni tapahtui yllättäen Soulin metrossa. Päädyin sinne erään TV-ohjelman kuvauksissa ja sain käteeni GoPro-kameran. Viereeni istahtahtaneelta herralta kysyin spontaanisti, haluaako hän osallistua Seoulmate-ohjelmaan? Siitä rohkeasta kysymyksestä alkoi verkostoituminen josta meille molemmille on hyötyä vielä vuosienkin päästä. 

Onko sinun potentiaalisi jo käytössä? Jos tahdot vahvempaa ja vaikuttavampaa henkilöbrändiä, pääset mainiosti luomaan sitä suositussa verkkovalmennuksessani. Totuus henkilöbrändistä. Tutustu ja kysy lisää - täällä olen, sinua varten. 

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Salla Ikävalkon kokemuksia harjoittelusta

May 26, 2023

Vahvuuksien kautta

May 24, 2023

Miten psyykkinen valmennus eroaa terapiasta?

May 17, 2023