Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa

mental coaching podcast psyykkinen valmennus valmentaja yrittäjä
Marja Nousiainen
Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa
21:02
 

Viulunrakentaja ja yrittäjä Guy How Yrittäjän mielenmatka podcastin vieraana. Englantilainen Guy tuli Suomeen 2000-luvun alussa rakentamaan ja korjaamaan viuluja Risto Vainiolle. 2010 hän perusti oman viulunrakennusyrityksen How Violins. Guy on IT ja teknologianörtti ja hän yhdistää perinteitä ja modernia teknologiaa. Erityisesti Guy halusi tuoda brittiläisen asiakaspalvelun Suomeen. How Violins (Mechelininkatu 28 B) Töölössä on elämyspuoti, jossa Guy ottaa niin asiakkaan kuin hänen viulunsa kiitollisuudella ja arvostuksella vastaan. Lasiseinän takaa voi seurata miten Guy ottaa viulun käsittelyyn. Elämyspuodin palveluihin kuuluu myös cappuccino ja taidegalleria. 

My son, you have talent, go to violin school

Guyn matka Suomeen on kulkenut mm norjalaisen lammasfarmin kautta, jossa maatilan isäntä kuullessaan Guy sellonsoittotaidoista kehotti menemään välillä viulunrakentajalle töihin.  Norjalainen viulunrakentaja huomasi Guyn lahjakkuuden:  "My son, you have talent, go to violin school." Ja niin Guy lähti opiskelemaan viulunrakennusta Newark School of Violin Makingiin.

Yrittäjän palapeli

50 % ajasta on aina vaikeaa, markkina menee ylös ja alas ja kilpailua tulee, sanoo Guy. Hänellä on tähänkin ratkaisu. Guy tykkää tehdä palapelejä ja yrittäjän elämä on kuin palapeliä - joskus palaset loksahtavat kohdilleen, mutta koskaan ei tule valmista.

Guyn motto on: Kaikki järjestyy! Mikä oli kriisi vuosi sitten, ei todennäköisesti enää ole. 

Tutustu Guyn kiehtovaan elämäntarinaan.

Kuuntele Spotifyssa 

https://podcasters.spotify.com/pod/show/futuremarja/episodes/Guy-How-uudistaa-viulunrakennuksen-kulttuuria-Suomessa-e2itolm

 

 

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Emma Mieskonen valmentaa menestymään uupumatta

Jun 06, 2024

50+ vahvalla brändillä uuden alkuun

May 22, 2024

Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa

Apr 26, 2024