Emma Mieskonen valmentaa menestymään uupumatta

coach henkinen valmennus podcast psyykkinen valmennus valmentaja yrittäjä
Marja Nousiainen
Emma Mieskonen valmentaa menestymään uupumatta
26:41
 

Yrittäjän mielenmatka podcastin vieraana yrittäjä Emma Mieskonen. 

Emma on kestävän työelämän valmentaja, joka auttaa itsensä kaltaisia itseltään paljon vaativia suorittajatyyppejä hallitsemaan omaa työtään niin, että voi menestyä työelämässä uupumatta. Emmalla on myös Menesty uupumatta podcast, jossa hän keskustelee teemaan liittyvistä aiheista vieraiden kanssa.

Emma teki strategiakonsulttina sekä työelämän ja rekrytoinnin kehittämisen parissa uraa, kunnes työnantajan konkurssi pysäytti. Se oli täydellinen sokki, kuten äkkipysäykset tuppaavat olemaan. Kuitenkin aika pian Emma löysi voimavaroja ja ammensi omasta osaamisestaan ja löysi vahvuuksiaan. Hän huomasi, että nyt onkin mahdollisuus pysähtyä ja katsoa mitä tulevaisuudessa voisi olla tarjolla. Lopulta konkurssi ei ollut maailmanloppu vaan mahdollisuus yrittäjyyteen. Takaraivossa kyti ajatus, mitä jos tekisin itse. Reilu 2 vuoden yrittäjyystarina on ollut valintaa, uudelleenvalintaa ja itsensä etsimistä. 

Emma vinkkaa lopuksi keskittymiseen tosi hyvän keinon. Lähtökohta on, että ihmisen on vaikea sanoa itse itselleen ei. Päätöksenteko on kuormittavaa, kun joka puolelta tulvii kiinnostavia webinaareja, seminaareja ja monenlaista pöhinää. Kun rajaa vaihtoehtoja ja karsii ärsykkeitä pois jo etukäteen, ei tarvitse myöhemmin tehdä niin paljon päätöksiä. Voi helpommin keskittyä tärkeään ja oleelliseen. 

Kiitos Emma superpaljon vierailusta. Erinomaisen avartava jakso - erityisesti vaativille suorittajille, mutta sopii jokaiselle.

Kuuntele Spotifyssa (11.6.)

Emma Mieskonen valmentaa menestymään uupumatta

 

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Emma Mieskonen valmentaa menestymään uupumatta

Jun 06, 2024

50+ vahvalla brändillä uuden alkuun

May 22, 2024