Älä anna muiden päättää mitä sinulle kuuluu

henkinen valmennus podcast psyykkinen valmennus valmentaja yrittäjä
Marja Nousiainen
Älä anna muiden päättää mitä sinulle kuuluu
29:04
 

Syntyjään ja sielultaan lappilainen yrittäjä Kirsti Lampela, Hali by Sisters, Yrittäjän mielenmatka podcastin vieraana. Tapasin Kirstin Suomen Yrittäjänaisten liittokokouksessa, Levin korkianpaikan leirillä lokakuussa 2023. Hänen yrittäjätarinansa erottui ja jätti muistijäljen kaikkine rosoineen ja vastoinkäymisineen mutta myös ihmisläheisenä onnistumistarinana.

Tässä jaksossa puhumme vahvuudesta ja kriittisestä silmästä, jolla etenkin naiset katsovat itseään.  Kirsti sanoo: "Jos pystyt ajattelemaan toisin, se on tärkeämpää kuin sanotko sä sen ääneen. Jos olet eri mieltä ja ajattelet niin, se riittää." Kirsti kokee valtavan voimannuttavana, että pystyy vaikuttamaan siihen miten nainen katsoo itseään. Usein naiset puhuvat itsestään hyvin tuomitsevaan sävyyn. Kirsti haluaa tuoda mukaan myötätuntoa ja uskoa omaan tekemiseen. 

Miksi antaisin jonkun muun päättää mitä mulle kuuluu?

kysyy Kirsti Lampela. Kirsti löysi lahjan kautta kalkkimagneesiumin ja paremmat yöunet jo 20 vuotta sitten. Siitä alkoi myös hämmentävä vaihe, kun hänet tuomittiin verkostomarkkinointityön vuoksi. Kirsti päätti, että hän voi itse päättää mitä hänelle kuuluu ja hän haluaa muidenkin päättävän omasta ajattelustaan. Kirstin rehellisyys luo mallia siihen, että paine menemisestä samaan muottiin muiden yrittäjien kanssa vähenee.

Kirsti puhuu myös todella kauniisti ja lämpimästi sisarestaan Virpistä ja sisaren selviytymistaistelusta onnettomuuden jälkeen, Lampela Heart Teamistä sekä Hali by Sisters rintaliivien maahantuonti- ja myyntiyrityksestä. 

Jos Kirstin yrityksiä ja ideoita on pidetty sulana hulluutena, juuri se on auttanut häntä hiomaan niistä timantteja. Kirstin jaksosta saat roppakaupalla uskoa omaan yrittäjyytesi. Lämmin kiitos Kirsti! 

Kuuntele jakso Spotifyssa.

Älä anna muiden päättää mitä sinulle kuuluu.

 

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Emma Mieskonen valmentaa menestymään uupumatta

Jun 06, 2024

50+ vahvalla brändillä uuden alkuun

May 22, 2024

Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa

Apr 26, 2024