Saija Sitolahti luottaa intuitioon ja kannustaa itsen kuunteluun

henkinen valmennus podcast psyykkinen valmennus valmentaja yrittäjä
Marja Nousiainen
Saija Sitolahti luottaa intuitioon ja kannustaa itsen kuunteluun
16:35
 

Maailman 11. paras kukkasitoja, floristimestari, kukkakauppias, yrittäjä ja ehtymätön luovuuden lähde Saija Sitolahti Yrittäjän mielenmatka podcastin vieraana. 

Saija pyörittää veljensä Joonaksen kanssa Järvenpäässä perheyritystä Järvenpään Kukkatalo. Hän hyppäsi yrittäjäksi jo 19-vuotiaana vanhempien jalanjäljissä. Kukkatalo on tasaisen kasvun yritys, vuosi vuodelta liikevaihto on aina vähän edellistä isompi. Yritys työllistää 18 kukka-ammattilaista.

Saijan yrittämisen tiukat ja vaikeat tilanteet liittyvät henkilöstöön ja ihmisiin. Kun ihmisten kanssa tehdään, siihen liittyy tunteita. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin sanoo, että työyhteisö on voimavara, vankkaa yhdessä tekemisen meininki vie eteenpäin. Hän kehuu väkeään ilmiömäisen ihanaksi ja osallistuvaksi.

Vaatii rohkeutta aloittaa yrittäminen 19-vuotiaana ja hänelle tarjoutui tilaisuus, kun vanhempien yritys meni konkurssiin 90-luvun lamassa. Rohkeutta on luoda jotain omaa eli toimiva kukka- ja puutarhakauppa. Saija antaa kiitoksen vanhemmilleen, jotka ovat aina antaneet paljon tilaa: "Menkää, tehkää ja kokeilkaa." 

Saija vinkkaa kuuntelemaan omaa intuitiota ja pysymään viisaana, sillä neuvoja tulee, mutta niiden ei kannata antaa liikaa vaikuttaa omaan tekemiseen. 

Kuuntele Spotifyssa: 

https://podcasters.spotify.com/pod/show/futuremarja/episodes/Saija-Sitolahti-luottaa-intuitioon-e2dv3cl

 

 

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa

Apr 26, 2024

Johtajan sisäinen epävarmuus murentaa luottamusta, Timo Avdo

Apr 11, 2024

Superskill of the future is your mental control

Mar 27, 2024