Miten saat itsestäsi parhaan irti, kun sitä tarvitset

henkinen valmennus podcast psyykkinen valmennus valmennus yrittäjä
Marja Nousiainen
Miten saat itsestäsi parhaan irti, kun sitä tarvitset
26:46
 

Valmentaja ja yrittäjä Mika Pesonen Yrittäjän mielenmatka podcastin vieraana. Mika suoritti psyykkisen valmennuksen koulutusohjelman 2021. Hän oli yksi heistä, jotka suosittelivat valmennusohjelmaa niin lämpimästi Linkedinissä, että lähdin itsekin opiskelemaan elokuussa 2022. Kiitos kuuluu osaltaan myös Mikalle, että olen nyt tässä, podcast-hostina tutkimassa yrittäjien henkistä vahvuutta ja auttamassa asiakkaita.

Mika on todella kokenut kouluttaja ja omaa monipuolisen työhistorian myös finassisektorilta. Mikan lause: Älä usko omia ajatuksiasi, jäi mieleeni hänen esittelystään.

Uteliaana ja alati uusista koulutuksista kiinnostuneena Mika löysi psyykkisen valmennuksen Hesarin koulutusliitteestä. Mahtava havainto oli, että tämä koulutus on samansisältöinen kuin puolta kalliimpi Business Coach. Myös suomen kieli oli plussaa.

Hän on sitä mieltä, että kaikkien ihmisten pitäisi käydä psyykkisen valmennuksen koulutus, koska itsetuntemus ja itseluottamus ovat niin tärkeitä elämässä.  Mika käyttää valmennuksen oppeja kaikissa valmennuksissaan.

Miten kukin pärjää omalla parhaalla tasollaan silloin kun sitä vaaditaan

Lopulta se on hyvin yksinkertainen asia. Kun on joku tiukka tilanne: työhaastattelu, kehityskeskustelu, myyntitilanne tai neuvottelu. Silloin pitäisi saada sinusta itsestä se paras pihalle, paras osaaminen ja olla riittävän rento. Tämä on suoraan kuin urheilusta. Lähtee tarpeeksi rennosti suoritukseen ja tekee parhaansa omalla tasollaan. Voi todeta: Oikeastaan tein parhaani ja olen tyytyväinen.

Jos jäät jumiin, podet rimakauhua, menneisyyden haamut ovat korvien välissä, silloin psyykkinen valmennus auttaa.

Jos on tiukka tilanne, mieti mikä on pahinta voi tapahtua, kannustaa Mika. Kun pysähdyt pohtimaan asiaa, huomaat ettei asiat niin huonosti olekaan. 

Kuuntele jakso Spotifyssa Miten saat itsestäsi parhaan irti silloin kun sitä tarvitset

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Emma Mieskonen valmentaa menestymään uupumatta

Jun 06, 2024

50+ vahvalla brändillä uuden alkuun

May 22, 2024

Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa

Apr 26, 2024