Viestintä Oy Tulevaisuus
Metallimiehenkatu 2-4,
(Emalikukka) Järvenpää.

Puhelin 045 670 9562
Sähköposti marja@marjanousiainen.com

Instagram

Seuraa

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Viestintä Oy Tulevaisuus
Iivarinkatu 5
04420 Järvenpää

REKISTERIASIAT
Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin osoitteesta marja(at)marjanousiainen.com.

REKISTERIN NIMI
Viestintä Oy Tulevaisuuden markkinointirekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Viestintä Oy Tulevaisuuden oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Viestintä Oy Tulevaisuuden ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Viestintä Oy Tulevaisuuden viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Nimi
Sähköpostiosoite
Viestintä Oy Tulevaisuus käyttää sivustollaan (marjanousiainen.com) evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Rekisteri koostetaan Viestintä Oy Tulevaisuuden asiakastietojärjestelmästä.

TIETOJEN LUOVUTUS JA TIETOJEN POISTAMINEN
Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

REKISTERIN SUOJAUS
Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet sekä tunnistautumisen. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä (Marja Nousiainen) on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisterijärjestelmä on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Järvenpäässä 15.5.2018
Viestintä Oy Tulevaisuus
Marja Nousiainen