PSYYKKINEN VALMENNUS

Ratkaisukeskeinen psyykkinen valmennus on tehokasta siksi, että siinä valmentaja ei anna neuvoja, vaan valmennettava löytää kysymysten avulla itse ratkaisuja hänelle tärkeisiin asioihin. 

OSTA TÄSTÄ

MITÄ

Valmentajan avulla tehtävää työskentelyä itselle tärkeän asian äärellä. 

Psyykkinen valmennus auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Katse on tulevaisuudessa ja mahdollisuuksissa. Valmennus on prosessi, jossa tapaamme yhden tai useamman kerran ja valmentajana autan sinua ratkaisukeskeisen menetelmän keinoin keskusteluilla, harjoituksilla ja rentoutumistekniikoilla.

Psyykkinen valmennus auttaa sinua saavuttamaan parhaan potentiaalisi, parantaa itsetuntemustasi ja kykyä motivoitua sekä antaa lisää uusia näkökulmia.

 

 

KENELLE

Jokaiselle, joka haluaa tutustua itseensä paremmin, ymmärtää MIKSI on tärkeää löytää arvonsa, ja vahvuutensa ja ottaa käyttöön koko potentiaalinsa.

Asiantuntijalle, johtajalle, yrittäjälle, opiskelijalle, alan vaihtajalle. Lahjaksi läheiselle tai itselle.

MIKSI

Psyykkiset taidot kuten itseluottamus, keskittyminen ja motivaatio ovat ominaisuuksia joita meiltä odotetaan enemmän kuin koskaan ennen. Näitä taitoja pidetään ominaisuuksina joita joko on tai ei ole.

Kaikki mainitut (ja lisäksi monia muitakin) ovat kuitenkin harjoiteltavissa olevia taitoja, joissa jokainen meistä voi kehittyä, nykytilaneesta tai tavoitteesta riippumatta. 

SIKSI. Muutos on aina suuri mahdollisuus. 

 

Tiesitkö?

  • Mielen taitoja voi harjoitella 
  • Ammattitaitoisen valmentajan avulla näet itsesi toisin silmin, sillä valmentaja auttaa hahmottamaan positiivista tulevaisuutta, näkemään uusia näkökulmia itsestäsi. 
  • Ratkaisukeskeiset menetelmät ovat haastatteluja, keskusteluja ja harjoituksia, joissa pääset vastaamaan kysymyksiin ja harjoittelemaan toivomaasi muutosta turvallisesti. 
  • Myös ryhmävalmennukset! Kun työyhteisösi tai ryhmäsi kaipaa ulkopuolisen ammattilaisen apua esimerkiksi yhteishengen tai yhdessä suoriutumisen tai muun aiheen kanssa.

 

TULE JUTTELEMAAN

 

VARAA VALMENNUS